Ben jij iemand met een hart voor Zumba en zou je het leuk vinden om les te geven aan een groep? Lees dan snel verder!

Beschrijving:
Gymnastiekvereniging Sine-Cura uit Heeswijk-Dinther is voor de periode van oktober 2021 t/m januari 2022 op zoek naar een Zumba instructrice / instructeur. Kun jij elke maandagavond lesgeven en jouw sportiviteit en enthousiasme overdragen aan een groep dames of ken je iemand in je omgeving die wellicht enthousiast is, laat het ons dan weten.

Als Zumba instructrice/instructeur geef je Zumba lessen die je hebt samengesteld met een collega trainsters.

Jij hebt:
- Een enthousiaste, energieke uitstraling
- Ervaring met lesgeven in Zumba

Wij bieden: 
- Een sportieve werkomgeving
- Werktijd: maandagavond van 18.30 tot 19.30 (periode oktober 2021 t/m januari 2022)
- Een locatie die goed te bereiken is
- Een passende vergoeding

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marita van de Ven, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ben jij iemand met een hart voor aerobics en zou je het leuk vinden om les te geven aan een groep? Lees dan snel verder!

Beschrijving:
Gymnastiekvereniging Sine-Cura uit Heeswijk-Dinther is per direct op zoek naar een aerobic instructrice/ instructeur. Kun jij elke dinsdagochtend en/of woensdagavond lesgeven en jouw sportiviteit en enthousiasme overdragen aan een groep dames of ken je iemand in je omgeving die wellicht enthousiast is, laat het ons dan weten.
Als aerobic instructrice/instructeur geef je aerobics lessen die je hebt samengesteld met je collega trainsters.

Jij hebt:
- Een pro-actieve werkhouding
- Een enthousiaste, energieke uitstraling
- Ervaring met lesgeven in aerobics
- Interesse om je te scholen


Wij bieden:
- Een sportieve werkomgeving
- Werktijden: dinsdagochtend 08.45 tot 10.45 uur (of 09.00 tot 11.00) en/of woensdagavond van 19.00 tot 21.00
- Een locatie die goed te bereiken is
- Een passende vergoeding
- Een opleiding


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marita van de Ven, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zondagochtend 11 november namen bijna 100 turnsters en turners van Sine-Cura en Turnoss uit Oss deel aan het recreatieve springtoernooi in Heeswijk-Dinther. Tijdens dit toernooi streden 20 team, waarvan 7 van Sine-Cura, in vier verschillende leeftijdscategorieën op de toestellen mini trampoline, plankoline kast en lange mat om de eerste prijs.

Het in grote getalen aanwezige publiek heeft deze ochtend kunnen genieten van onder andere koprollen, radslagen, op lange mat, hurksprongen over de kast met plankoline en skatesprongen, streksprong hele draaien en salto’s gemaakt uit de mini-trampoline.

In de jongste categorie, de 5 en 6 jarige, waren er vier team waarvan een van Sine-Cura. Dieke, Izzy, Joes, Liz, Lizzy en Sjors gingen na de drie toestellen met een totaal van 23,93 punten met een eerste prijs naar huis. Bij de 7- en 8-jarigen mochten van Sine-Cura Bo, Fieke, Karlijn, Ilsa en Isis de eerste prijs in ontvangst nemen met 25,96 punten. Floortje, Iris, Kristel en Lin hadden geluk zij werden knap 4e maar kregen toch een mooie beker. Dit omdat er in deze leeftijdscategorie zoveel teams in waren geschreven. Ook bij de 9 en 10 jarige ging het goud naar Sine-Cura. Ellis, Juul, Lieke, Tesse en Wies wisten een keurig puntentotaal van 25,26 bij elkaar te turnen.

Alle deelnemers gingen met een mooi diploma en een herinneringsmedaille naar huis. De organisatie kijkt terug op een geslaagde ochtend en bedankt alle vrijwilligers en trainsters.

Springtoernooi 11-11-2018

Springtoernooi 11-11-2018

Springtoernooi 11-11-2018

 

 

 

 

11 september start de Rabobank Clubkas actie

 

De trainers van turn- en gymnastiekvereniging Sine-Cura zouden graag het klein materiaal willen uitbreiden met onder andere balansbogen, balansschalen en tactiele stapschijven voor de jeugdleden en gewichten voor de volwassen leden.

          

De genoemde balanceermaterialen zullen een waardevolle aanvulling zijn op de traditionele turntoestellen. Hierdoor kan de lesintensiteit van de kinderen verhoogd worden. De peuter, kleuter en turnster kan namelijk zelfstandig met deze materialen aan de slag.

        

Een groot deel van de gewichten, gebruikt door de aerobics groepen, zijn aan vervanging toe. Bij aanschaf van nieuwe hebben we de mogelijkheid om een breder aanbod in soort gewichtje te realiseren.

Doe mee zodat Sine-Cura haar klein materiaal kan uitbreiden. U heeft tot 24 september om te stemmen.

Hartelijk dank voor uw stem,

gymnastiek- en turnvereniging Sine-Cura

 

 

 

Ben jij iemand met een hart voor aerobics en zou je het leuk vinden om les te geven aan een groep? Lees dan snel verder!

Beschrijving:
Gymnastiekvereniging Sine-Cura uit Heeswijk-Dinther is per direct op zoek naar een aerobic instructrice/ instructeur. Kun jij elke dinsdag ochtend lesgeven en jouw sportiviteit en enthousiasme overdragen aan een groep dames of ken je iemand in je omgeving die wellicht enthousiast is, laat het ons dan weten.

Als aerobic instructrice/instructeur geef je aerobics lessen die je hebt samengesteld met je collega trainsters.

Jij hebt:
 - Een pro-actieve werkhouding;
 - Een enthousiaste, energieke uitstraling;
-  Ervaring met lesgeven in aerobics. 
- Bereid om een opleiding te volgen.

Wij bieden: 
 - Een sportieve werkomgeving;
- Werktijden: Dinsdag ochtend 9.00u tot 11.00u
 - Een locatie die goed te bereiken is;
 - Een passende vergoeding.

-  Een opleiding.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marita van de Ven,  mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.