Foto van de deelnemers van Sine-Cura aan het springtoernooi in Oss

Zondag 5 november namen 9 teams van Sine-Cura deel aan het recreatieve springtoernooi in Oss. Tijdens dit toernooi werd er in teams van 3 tot en met 5 turnsters geturnd op de toestellen mini trampoline, plankoline kast en lange mat. Naast de turnsters uit Heeswijk-Dinther waren er turnsters van Sportief Oss en Gymnastiek Vereniging Geffen te gast bij Turnoss Oss.

Noor, Thije en Eefke tweede tijdens recreatief springtoernooi in Geffen

Zondag 17 april namen zo’n 20 turners en turnsters van Sine-Cura deel aan het recreatieve springtoernooi in Geffen. Tijdens dit toernooi werd er in teams van 3 tot en met 5 turnsters geturnd op de toestellen mini trampoline, plankoline kast en lange mat. Naast de turnsters uit Heeswijk-Dinther waren er turnsters van Sportief Oss en Turnoss Oss te gast bij Gymnastiek Vereniging Geffen.

thumb geslaagde voorwedstrijd 4e divisieOp zaterdag 27 februari turnden de turnsters 4e divisie van Sine-Cura hun eerste voorwedstrijd van dit seizoen. Op deze dag turnden: Siena Nooijen, Lieke van de Ven, Iris van de Broek, Estee van Driel, Larissa Deckers, Gijsje van de Akker, Lynn van Doorn, Famke Voets, Noa Lambrou, Nina Verhoeven, Sophie Nooijen, Jelke de Wit, Kim Kuijpers en Winnie van Kronenburg.